La data de 11 iulie 2022, în timp ce acționau pe strada Alexandru Ioan Cuza din municipiu, polițiștii rutieri din Alba Iulia au oprit, pentru control, un camion cu remorcă condus de în bărbat de 49 de ani, din Ungaria. 

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autocamionul nu este înmatriculat în circulație. 

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat. 

Tot ieri, 11 iulie, polițiștii rutieri din Alba Iulia au oprit, pentru control, un autocamion care avea atașată o rulotă și era condus de un tânăr de 27 de ani, din Ungaria. 

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul aflat la volanul autocamionului nu posedă permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte autovehiculul la volanul căruia se afla precum și faptul că autovehiculul era radiat din circulație. 

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea, pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat. 

Sursa: Realitatea de Alba