Dosar penal pentru un DEMNITAR din Alba. Cum a ajuns Alin Ignat să conducă o mașină cu numerele de înmatriculare expirate.

Dosar penal pentru un secretar de stat din Ministerul Muncii. Acesta a fost prins în apropiere de Blaj conducând o mașină cu numerele de înmatriculare expirate.

Sâmbătă, in jurul.orei 11.00, un bărbat in vârsta de 32 de ani, din Alba Iulia, a fost depistat in timp ce conducea un autoturism, pe DN 14 B, in apropiere de Blaj, având plăcuțele provizorii de înmatriculare expirate din 22.01.2020, arată IPJ Alba.

Fata de acesta, cercetarile sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

Secretarul de stat Alin Ignat, acuză un service auto de la are a preluat mașina la schimb cu cea lăsată la reparat.

 „Azi, 1.02.2020, în cursul dimineții, am avut programare pentru service la o reprezentanță auto de prestigiu din Alba Iulia. Am predat mașina programată, primind în schimb, din partea firmei respective, un autoturism pe care să îl folosesc până la finalizarea service-ului la mașina predată.Pentru acest autoturism înlocuitor am încheiat un proces verbal de predare-primire.

La scurt timp, circulând spre municipiul Blaj, am fost oprit de un echipaj de poliție care mi-a solicitat documentele mașinii. La prezentarea acestora, agenții au constatat că autorizația de circulație provizorie a autoturismului era expirată de mai bine de o săptămână. Nu am avut nicio clipă cunoștință de acest fapt, am preluat mașina de bună-credință, mai ales că reprezentanța auto respectivă este, repet, una de prestigiu în Alba Iulia. Agenții nu mi-au comunicat să am vreo calitate în cadrul cercetării pe care o desfășoară, contrar unor informații apărute ulterior în spațiul public.

Ceea ce pot să-mi reproșez este că nu am verificat situația autoturismului respectiv, care se prezuma a fi în toți parametrii legali pentru a fi folosit. Cred că în mod similar ar prezuma oricare alt client aflat în situația mea. Dar, se pare că în Romania de astăzi buna-credință nu e suficientă, suntem condamnați să fim circumspecți și lipsiți de încredere la tot pasul. În perioada următoare, voi acționa în instanță societatea comercială care m-a pus în această situație”, a scris demnitarul  pe pagina de facebook.

Articolul precedentA murit fotbalistul Ilie Bărbulescu!
Articolul următorPeste 1.500 de intervenții chirurgicale într-un an, la secția de Ortopedie a Spitalului din Alba Iulia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.