La data de 23 ianuarie 2023, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 20 de ani, din Blaj, care este cercetat  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

 

În sarcina tânărului s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 23 ianuarie 2023, în timp ce se afla în zona unui supermarket din Blaj, pe fondul unui conflict spontan,    l-ar fi agresat pe un tânăr de 20 de ani, provocându-i leziuni, în zona feței, pentru a căror îngrijire nu a fost necesară transportarea la spital.

 

În cursul zilei de azi, 24 ianuarie, tânărul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Tot ieri, 23 ianuarie 2023, polițiștii de ordine publică din Blaj au reținut, pentru 24 de ore, un alt tânăr de 20 de ani, din Blaj, care este cercetat pentru lovire sau alte violențe.

 

În după amiaza zilei de luni, 23 ianuarie, în timp ce se afla pe o stradă din Blaj, pe fondul unor discuții contradictorii și al unor neînțelegeri mai vechi avute cu un tânăr de 25 de ani, din Blaj, l-ar fi agresat pe acesta din urmă, provocându-i leziuni în zona feței.

 

Și în acest caz, tânărul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

 

Sursa: Realitatea de Alba