Polițiștii din Cugir au reținut doi tineri din oraș cercetați pentru tâlhărie calificată. Tinerii vor fi cercetați în stare de arest preventiv.

Vineri, 19 iulie, polițiștii din Cugir au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de doi tineri cu vârste de 19 și 21 ani, din Cugir, care sunt cercetați pentru tâlhărie calificată.

Se pare că, în data de 19 iulie 2019, în jurul orei 16,30, în timp ce un tânăr din Cugir se afla în interiorul unui autoturism parcat pe strada Alexandru Sagia din Cugir, ar fi fost tras cu forța afară din autoturism și agresat fizic de către cei doi tineri, care i-au sustras și suma de 60 de lei din portmoneu.

Sâmbătă, 20 iulie, polițiștii i-au prezentat pe cei doi tineri în fața magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba şi-au însuşit propunerea poliţiştilor şi au promovat-o în faţa instanţei de judecată, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a dispus arestarea preventivă a tinerilor pentru o perioadă de 30 de zile.