Un tânăr de 22 de ani și o femeie de 27 de ani, din Alba Iulia, au fost identificați și reținuți de polițiștii din Alba Iulia. Se pare că cei doi tineri ar fi încercat să fure mai multe scule din incinta unei societăți comerciale din Alba Iulia. Aceștia mai sunt cercetați și în alte dosare.

La data de 9 iulie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de doi tineri, din Alba Iulia, care sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în data de 8 iulie 2019, ar fi pătruns, prin forțarea căilor de acces, în clădirea unde are sediul o societate comercială, de unde ar fi sustras mai multe scule. Ulterior, cei doi ar fi abandonat bunurile furate în exteriorul curții societății comerciale.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 10 iulie 2019, reținuții să fie prezentați în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.