Poliţiştii din Alba caută un bărbat care a plecat de acasă, din municipiul Alba Iulia şi nu a revenit până în prezent. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acestuia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

La data de 4 aprilie 2019, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un bărbat din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în dimineaţa aceleiaşi zile, tatăl său, GOŢIA ISIDOR, de 87 de ani, din Alba Iulia, a plecat de la domiciliul său şi nu a mai revenit.

Semnalmentele bărbatului : 1,80 înălțime, 70 de kilograme, păr cărunt, ochi căprui, iar ca semn particular are o aluniţă mare, pe obrazul stâng.

Pentru a se deplasa, bărbatul foloseşte un baston din lemn.  

Imediat după sesizare, poliţiştii au demarat activităţile de căutare, iar acesta a fost dată în urmărire la nivel național.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea persoanei dispărute sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.