Descinderi la o primărie din județul Alba. Sunt vizate fapte de corupție

Mai multe percheziții au loc în acest moment  la Primăria Vadul Moților, inclusiv în biroul primarului și al viceprimarului. Polițiștii din cadrul IPJ Alba au făcut descinderi, miercuri la sediul Primăriei din comuna Vadul Moților de unde au ridicat mai multe documente.

Conform unor surse ar fi vorba despre mai multe sesizări făcute împotriva modului în care au fost gestionate mai multe lurări publice dar și  modul în care au fost cheltuiți bani comunei Vadul Moților. Sunt verificate documente  care ar putea  să dovedească anumite falsuri făcute de oficiali ai Primăriei.

Împotriva edilului Lazea Nicolae și a viceprimarului  Corcheș Maria au fost făcute mai multe sesizări printre care și cea de deturnare de fonduri, fals și uz de fals. Ancheta vizează și o construcție din Alba Iulia, pe Calea  Moților unde urmează să fie deschisă o pensiune.

 

 

Articolul precedentAdunarea generală a judecătorilor din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a decis menţinerea hotărârii de suspendare a activităţii de judecată.
Articolul următorCOD ROȘU de vreme rea în această noapte

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.