La data de 09 februarie 2021, în jurul orei 10.30, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj l-au depistat pe un bărbat de 48 ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

La data de 9 februarie 2021, în jurul orei 15,30, polițiștii din Lunca Mureșului, în timp ce acționau pe raza comunei, l-au depistat pe un bărbat de 38 de ani, din Lunca Mureșului, care conducea un autoturism având permisul de conducere suspendat.

La data de 09 februarie 2020, în jurul orei 20.40, polițiștii din Blaj l-au depistat pe un bărbat de 50 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Ion Heliade Rădulescu din Blaj, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 10 februarie 2021, în jurul orei 00.10, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș l-au depistat pe un tânăr de 19 ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 106 K, pe raza comunei Daia Română, având dreptul de a conduce autovehicule suspendat.

Față de conducătorii auto, cercetările sunt continuate.

 

Sursa: Realitatea de Alba