Aproape 300 de conducători auto au fost sancționați, ieri, pentru că nu au respectat regimul legal de viteză. Doi au rămas fără permis, pentru 90 de zile, după ce a fost surprinși conducând cu o viteză care a depășit cu peste 50 de kilometri/oră limita maximă admisă.

 

La data de 3 februarie 2021, polițiștii rutieri din județul Alba, sprijiniți de polițiștii de ordine publică, au desfășurat o acțiune de creștere a siguranței rutiere prin combaterea excesului de viteză.

 

Au fost depistați și sancționați contravențional 292 de conducători auto care au circulat cu viteză peste limita legală. Față de doi dintre ei, care au condus autoturisme cu o viteză care a depășit cu peste 50 de kilometri/oră limita legală, a fost luată măsura complementară a suspendării permisului de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile.

 

Alți 121 de conducători auto au fost sancționați contravențional, pentru alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice, iar, complementar, a fost luată măsura suspendării permisului de conducere pentru 11.   

Sursa: Realitatea de Alba