Cozmin Gușă rămâne președintele Federației Române de Judo

Cozmin Gușă, care conduce Federaţia Română de Judo din 2017, a fost reales, miercuri, în funcţia de preşedinte, pentru un nou mandat de patru ani, în cadrul Adunării Generale Ordinare şi de Alegeri. Preşedintele în exerciţiu a fost votat de 118 dintre membrii afiliaţi.

Cozmin Gușă a câștigat, miercuri, alegerile pentru președinția Federației Române de Judo. Cozmin Gușă a obținut 118 din cele 190 de voturi și rămâne, astfel, în fruntea Federației Române de Judo.

Preşedintele în exerciţiu a fost votat de 118 dintre membrii afiliaţi, în timp ce contracandidatul său, George Teşeleanu, a primit 70 de voturi. Cel de-al treilea candidat înscris în cursa prezidenţială, Marian Paul Augustin, s-a retras înaintea votului în favoarea lui Cozmin Guşă.

„Nu pot spune că am avut emoţii, dar scorul a fost mai strâns decât mă aşteptam. Sper să facem mai multe decât la primul mandat”, a declarat Cozmin Guşă, pentru agerpres.

La Adunarea Generală Ordinară şi de Alegeri de la Poiana Braşov, care a durat peste 7 ore, au participat 189 din totalul de 193 membri afiliaţi ai Federaţiei Române de Judo, iar numărul de voturi valide a fost de 188.

La primul mandat de președinte, în 2017, Cozmin Gușă (50 de ani) a fost ales cu 121 de voturi, în timp ce Nicolae Trașcă, pe atunci contracandidatul său, a primit doar 21 de voturi.

 
Articolul precedentCum vrea un medic prins cu alcoolemie de 0,03 la volan să îşi păstreze permisul
Articolul următorCOD GALBEN de ceață densă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.