Controale la toate firmele din România care vând explozibili după asasinatul de la Arad

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a cerut controale în toată țara la firmele de explozibili după tragedia de la Arad, în care omul de afaceri Ioan Crișan a fost asasinat.

„Am dispus verificarea tuturor societăților care comercializează produse de acest gen la nivel național și cu siguranță de aici ne va rezulta și o imagine a ceea ce înseamnă această piață în România. Dar, sigur, este un element pe care noi îl luăm în calcul”, a anunțat, miercuri, ministrul de Interne, Lucian Bode.

Anunțul vine la cinci zile de la tragedia de la Arad, posibil asasinat cu bombă al omului de afaceri Ioan Crișan de la Arad.

Reamintim că sâmbătă, 29 mai, Ioan Crișan a murit în Arad după ce mașina pe care o conducea a explodat și a fost cuprinsă ulterior de flăcări și a ars.

Ancheta în cazul exploziei de sâmbătă de la Arad este coordonată de Parchetul General iar cercetările se fac pentru omor calificat cu premeditare.

Articolul precedentCha Cha Litix, ep. 4. Vine vara, bine-mi pare, dar zăpada-i încă mare
Articolul următorPercheziții în Alba, Bihor și Suceava la persoane Bănuite de înșelăciune și fals! Prejudiciul estimat depășește 600.000 de lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.