Controale de amploare ale polițiștilor la zeci de agenți economici din Alba

Polițiștii de investigare a criminalității economice au continuat seria acțiunilor de verificare a agenților economici din județul Alba. La sfârșitul săptămânii trecute, au fost făcute 69 de controale și au fost constatate 11 abateri de natură contravențională, sancționate cu amenzi în valoare de 11.000 de lei. Au fost confiscate produse alimentare și alte bunuri de larg consum având termenul de valabilitate expirat. 

În perioada 1-3 mai 2020, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au efectuat o acțiune pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale și protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite. 

Astfel, au fost verificați 69 de agenți economici și 20 de persoane fizice autorizate să desfășoare acte de comerț și au fost constatate 11 abateri de natură contravențională care au fost sancționate cu amenzi în valoare de 11.000 de lei.

În urma controalelor, au fost confiscate produse alimentare și alte bunuri de larg consum, având termenul de valabilitate expirat, în valoare de 562 de lei precum și suma de 302 lei, provenită din activități comerciale ilicite.

 

Articolul precedentSingurul cadru medical din Spitalul Orășenesc Câmpeni, infectat cu COVID 19 a fost declarat vindecat și externat.
Articolul următorMăsuri impuse de inspectorii DSP Alba pentru redeschiderea unității de panificație din Alba Iulia a cărei activitate a fost suspendată ca urmare a depistării unui focar de coronavirus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.