Concedieri masive – 200 de mii de români riscă să rămână fără job – Ce companii sunt vizate

Avertisment dur din partea mai mult companii private. Situația economică ar putea duce la concedierea a peste 200 de mii de români.

Un avertisment dur vine din partea industriei retailului. 200 de mii de români sunt în pericol să fie concediați în următoarele luni. Vorbim de cei care lucrează în magazinele nealimentare ajunse, din cauza măsurilor luate pe timp de pandemie, aproape de faliment. Retailerii din România le cer disperați ajutorul guvernanților, în caz contrar întreg domeniul va intră în colaps.

Retailul nealimentar intră în colaps. Vorbim de 5000 de companii care și-au pus lacătul pe ușă. În prezent sunt 45.000 de companii care au probleme financiare extrem de grave, nu au bani pentru chirie, stocuri de marfă mari, iar vânzările au scăzut cu 80%. Reprezentanții fac un apel către autorități, vor un sprijin pentru că în caz contrar vor intră în faliment. Își doresc să fie sprijiniți pentru a plăti chiriile. Reprezentanții retailului nealimentar atenționează că în caz contrar estimează că în jur de 200.000 de oameni vor rămâne fără loc de muncă.

Sursa: Realitatea.net

 
Articolul precedentATENȚIE la fraudele online! Recomandările polițiștilor
Articolul următorElevii ar putea scăpa de MASCĂ la orele de sport. În ce condiții

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.