Campania „Alba Iulia fără noroaie“ continuă pe străzile municipiului

Până la acest moment a fost făcută ecologizarea malurilor râului Ampoi și o bună parte dintre străzile municipiului au fost curățate, lucrările derulându-se conform programului de mai jos. Curățarea străzilor se face mecanizat, iar în locurile în care utilajele nu pot interveni, curățenia se face manual, cu angajații de la salubritate și cu beneficiarii ajutorului minim garantat.

 
Programul activităților de curățare a străzilor: 01.03-07.03 – Zona Centru – Zona industrială; 08.03-14.03 – Zona Centru; 15.03-21.03 – Zona Centru – Cartier Ampoi; 22.03-04.04 – Zona Cetate; 05.04-11.04 – Zona Cetatea istorica – Micești – Bărăbanț.
 
Primele lucrări de pietruire a străzilor incluse în campania „Alba Iulia fără noroaie“, sunt finalizate. Astfel, străzile E. Racoviță, A. Odobescu, P. Ispirescu și G. Antipa sunt deja pietruite, iar în lucru este strada A. Vlahuță. Conform graficului, în zilele următoare, dacă vremea permite, se va interveni pe străzile S. Mândrescu, Hațeg, Streiului, Retezat și Parâng. Toate aceste lucrări de pietruire sunt executate doar cu utilajele Primăriei.
 
Despre campania „Alba Iulia fără noroaie“: Acțiunile se concretizează în curățarea străzilor de noroi, dar presupun și intervenții pentru întreținere și pietruire de străzi neasfaltate din Alba Iulia.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentPeste 200 de percheziții, la o grupare specializată în falsuri
Articolul următorParamedicul anului la ISU Alba

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.