Pentru a se califica în semifinalele competiției ale Cupei CEV la volei feminin, Volei Alba Blaj are nevoie de o victorie cu 3-0 sau 3-1 și de câștigarea setului de aur în returul de la Sibiu cu Galatasaray Istanbul.

Meciul Volei Alba Blaj – Galatasary Istanbul se va disputa marți, 12 februarie în Sala Transilvania din Sibiu și va începe la ora 17:00. Intrarea este liberă.

Nu sunt multe de spus despre meciul din Turcia. Ele au avut controlul asupra partidei și noi nu ne-am găsit ritmul, dar știu că putem să jucăm mult mai bine decât am făcut-o miercurea trecută și sper să reușim asta în meciul de marți.

Este greu să joci împotriva unei echipe care evoluează în unul dintre cele mai puternice campionate din Europa, campionat în care aproape fiecare meci este dificil.

În cazul nostru știu că întotdeauna este greu să joci împotriva aceleiași echipe într-un timp atât de scurt.

Teoretic, șansele noastre sunt foarte mici dar eu cred în continuare în șansa noastră și sper să reușim, iar dacă nu vom face asta, îmi doresc să ieșim cu capul sus de pe teren, știind că am jucat la cel mai înalt nivel și că am dat totul pe teren.” – a declarat Nneka Onyejekwe, căpitan Volei Alba Blaj.

Suntem un pic dezamăgiți, pentru că la Istanbul nu am jucat așa cum ne-am dorit să o facem.

Întâlnim o echipă valoroasă, știm că nu va fi ușor, dar am speranțe că vom juca mult mai bine în fața propriilor fani, pe care îi așteptăm alături de noi.

Vom face tot ceea ce este posibil pentru a trimite meciul în setul decisiv și cred că și cu aportul publicului avem puterea să ne ridicăm la nivelul unui astfel de meci.

Este clar că nu suntem favoriți, mai ales după evoluția din meciul tur, dar vom face tot ceea ce depinde de noi pentru a scrie din nou istorie pentru Volei Alba Blaj.” – a spus Darko Zakoč, antrenor principal Volei Alba Blaj.