Primăria Municipiului Blaj anunță că începând din data de vineri, 13 martie 2020, până în data de 31 martie 2020, cu posibilitatea prelungirii, Bazinul acoperit de Înot va fi închis. Această măsură a fost luată conform recomandărilor Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, în vederea limitării răspândirii noului coronavirus în România. Posesorii de abonamente vor beneficia automat de perioada rămasă nefolosită după redeschiderea Bazinului acoperit de înot. Vă mulțumim pentru înțelegere!

La nivelul municipiului Blaj, Comitetul Local pentru Situații de Urgență a luat deja mai multe măsuri ce vizează limitarea sau suspendarea activităților instituțiilor subordonate Primăriei și Consiliului Local, precum și a evenimentelor culturale și sportive cu peste 100 de participanți.

Astfel, s-a luat decizia închiderii, începând cu data de 11 martie 2020, până în data de 31 martie 2020, cu posibilitatea prelungirii, la următoarele unități subordonate UAT-ului blăjean: Centrul Cultural „Iacob Mureșianu”, Palatul Cultural, Biblioteca Municipală „Școala Ardeleană”, Muzeul de Istorie „Augustin Bunea”, Căminele Culturale din Tiur, Mănărade și Petrisat, After School-urile de pe raza municipiului Blaj.

De asemenea se suspendă toate activitățile culturale și sportive cu peste 100 de persoane participante.

Accesul vizitatorilor la Căminul de Bătrâni Blaj a fost restricționat. Pentru Căminul de Bătrâni s-a luat decizia ca personalul internat să nu fie lăsat să iasă din incintă decât în parcul din fața instituției.