Un bistrițean a fost reținut marți de polițiști, după ce a agresat un tânăr din județul Alba și a amenințat alte două persoane. Procurorii l-au pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

 

Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud au intervenit ieri la un incident petrecut în municipiul Bistrița, semnalat prin 122, în urma căruia un bărbat în vârstă de 27 de ani din localitate, a fost reținut.

Potrivit polițiștilor, bistrițeanul este bănuit că, în timp ce se afla pe o stradă din municipiu, în apropierea unui imobil, din cauza unor neînțelegeri avute, l-ar fi agresat fizic pe un tânăr de 23 de ani din Abrud, județul Alba, și i-ar fi amenințat pe un bărbat de 52 de ani și pe o femeie de 48 de ani, ambii din Nimigea.

Bărbatul de 27 de ani se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița, care au dispus față de acesta măsura controlului judiciar.

Cazul a fost preluat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale, iar cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe și tulburarea liniști și ordinii publice.

 

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud