Seratele bibliotecii

Palatul Culturii Blaj va găzdui cea de-a treia Cafenea Culturală Aniversară, un proiect ce face parte din programul anual de activități al Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba.

Această nouă ediție va readuce în atenția publică personalitățile din zona Blajului care au reușit să-și pună o amprentă importantă asupra patrimoniului cultural al județului Alba.

În cadrul Cafenelei Culturale Aniversare cu titlul ,,Anotimpurile culturii blăjene” vor fi înmânate diplome pentru activitatea pe tărâmul culturii următorilor aniversați:

Ion Brad, Ion Buzași, Horea Cucerzan, Mircea Frențiu, Ioan Mihălțan, Virgil Todeasă și Horia Ursu.

Programul Cafenelei Culturale Aniversare de la Blaj va mai cuprinde și vernisajul unei expoziții cu lucrări de pictură semnate Horea Cucerzan și prezentată de conf.univ.dr. Diana Câmpan și momente muzicale susținute de Raluca Cîmpean, Ovidiu Cîmpian și corul bărbătesc ,,Sâncelenii” din Sâncel.

Toți cei care doresc să le fie alături aniversaților și să primească în dar cărți cu autografe sunt așteptați la Palatul Culturii din Blaj, joi 27 septembrie 2018, începând cu ora 18:00. Intrarea la eveniment este liberă.