O șoferiță aflată sub influenţa alcoolului a acroșat o femeie aflată pe trecerea de pietoni. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba reamintește faptul că şofatul şi alcoolul sunt incompatibile şi le recomandă conducătorilor auto să nu urce la volan după ce au consumat alcool.

La data de 24 octombrie 2018, în jurul orei 07.00, poliţiştii din Sebeş au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier produs pe strada Augustin Bena din Sebeş.

O femeie de 43 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 66 de ani, din Sebeş, care era angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, acroşând-o.

În urma accidentului, femeia de 66 de ani a suferit leziuni corporale uşoare.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condusă la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele ei a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia este cercetată sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.