Bătută și strânsă de gât de iubit! Agresorul, arestat

Polițiștii din Blaj au reținut un bărbat care și-ar fi agresat concubina. A fost emis și un ordin provizoriu de protecție.

În după-amiaza zilei de duminică, 11 aprilie 2021, Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată de către o femeie de 35 de ani, din municipiu, cu privire la faptul că a fost agresată de către concubin.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul, în vârstă de 43 de ani, pe fondul unor neînțelegeri avute cu concubina sa, ar fi lovit-o cu palmele peste față și ar fi strâns-o de gât.

Polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, iar în urma interpretării răspunsurilor date de femeie a rezultat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile.

Totodată, față de bărbat, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie și a fost luată măsura preventivă a reținerii, pentru 24 de ore.

În cursul zilei de azi, 12 aprilie, reținutul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentArestat pentru refuzul de la prelevarea de mostre biologice! Bărbatul nu este la prima abatere
Articolul următorLaura Codruța Kovesi, dosar european pe numele lui Lucian Isar, de la BERD

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.