Un bărbat din Alba Iulia a fost reținut de polițiști după ce a făcut scandal și a bătut trei vecini. În urma agresiunii, unul dintre vecinii agresați, a ajuns la spital cu leziuni la un braț. 

Polițiștii din Alba au făcut o serie de precizări legate de evenimentul violent petrecut într-o scară de bloc. Scandalul s-a petrecut într-o scară de bloc de pe strada Ansberg din oraș.

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 septembrie 2022, polițiștii de ordine publică din Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 54 de ani, din Alba Iulia, care este cercetat pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 20 septembrie, în jurul orei 14,00, în timp ce se afla în scara unui bloc din municipiul Alba Iulia, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unor discuții contradictorii, ar fi agresat 3 vecini, cu vârste cuprinse între  71 și 73 de ani.

Una dintre victime a suferit leziuni la un braț și a fost transportată la spital, iar în urma examinării medico legale s-a stabilit că ar avea nevoie de 40 – 45 de zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de azi, 21 septembrie, bărbatul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Sursa: Realitatea de Alba