Bătaie între două familii din Cărpiniș

La data de 16 august 2021, Poliția Municipiului Sebeș a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că mai multe persoane s-au agresat reciproc, în zona unei locuințe din Cărpiniș, comuna Gârbova.

Din primele cercetări efectuate de polițiștii deplasați la fața locului, a rezultat că, pe fondul unor discuții contradictorii generate de modul de efectuare a unor lucrări de construcție la o locuință, între membrii a două familii s-a produs un conflict spontan, ocazie cu care aceștia si-au aplicat, reciproc, lovituri, cu brațele și picioarele și ar fi aruncat, unii în alții, cu pietre.

În conflict au fost implicate 6 persoane, între care 3 bărbați, două femei și un minor de 16 ani, iar în urma acestuia minorul și o femeie de 36 de ani au fost transportați la spitalul din Sebeș unde au primit îngrijiri medicale, fără să rămână internați.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentNOI CRITERII la calcularea pensiilor. Anunțul făcut la Realitatea PLUS de Cătălin Boboc, secretar de stat Ministerul Muncii
Articolul următorDosar penal pentru un bărbat din Alba Iulia. Ce a făcut acesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.