Poliţiştii din Blaj l-au reţinut pe un bărbat ce este cercetat pentru lovire sau alte violenţe. Cu ocazia unui conflict spontan, acesta l-ar fi agresat pe un vecin, provocându-i leziuni ce au necesitat îngrijiri medicale.

La data de 13 septembrie 2018, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 59 de ani, din municipiul Blaj, bănuit de comiterea unei infracțiuni de „lovire sau alte violențe”.

Se pare că, în după amiaza zilei de 13 septembrie, bărbatul ar fi avut un conflict spontan cu un vecin în vârstă de 51 de ani, împrejurare în care a folosit un briceag.

Victima a suferit leziuni corporale uşoare, în zona gâtului şi s-a deplasat singură la spital unde a primit îngrijiri medicale. Ulterior s-a deplasat la Poliţia Municipiului Blaj unde a sesizat incidentul.

Faţă de bărbatul de 59 de ani a fost întocmit dosar penal, pentru loviri sau alte violenţe, iar în cursul zilei de azi, 14 septembrie va fi prezentat în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.