Polițiștii din Roșia Montană l-au reținut pe un bărbat din comună care și-ar fi lovit și amenințat concubina și nu ar fi respectat dispoziția ordinului de protecție provizoriu de a nu se apropia de aceasta. 

La data de 28 decembrie 2020, în jurul orei 15.00, polițiștii din Abrud au fost sesizați, de către o femeie de 37 de ani, din comuna Roșia Montană, cu privire la faptul că ar fi fost lovită și amenințată de către concubin.

Din primele cercetări a rezultat că, în urma unor discuții în contradictoriu avute cu concubina sa, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, ar fi lovit-o și ar fi amenințat-o.

Polițiștii au emis pe numele său un ordin de protecție provizoriu prin care i-a fost interzis să se apropie de concubina sa și de domiciliu și au întocmit un dosar penal, pentru violență în familie amenințare.

După câteva ore, polițiștii au fost sesizați că, în ciuda dispozițiilor prevăzute în ordinul de protecție provizoriu, bărbatul a revenit la locuință și a amenințat-o cu moartea, pe femeie.

Față de acesta a fost întocmit un nou dosar penal, pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu, iar polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 29 decembrie, să fie prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Sursa: Realitatea de Alba