Un bărbat din comuna Bistra care, în ultima perioadă de timp, a încălcat, de 3 ori, ordinul de protecţie provizoriu emis în favoarea părinţilor săi, a fost reținut. Acesta va fi prezentat în faţa magistraţilor.

La data de 18 aprilie 2019, poliţiştii Postului de Poliţie Bistra au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 35 de ani, din comună, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „ameninţare” şi „încălcarea măsurilor prevăzute în ordinul de protecție”.

În perioada 15 – 18 aprilie 2019, bărbatul ar fi încălcat, de 3 ori, ordinul de protecţie emis de Judecătoria Cîmpeni la data de 03.04.2019, pentru o perioadă de 6 luni, prin care era obligat să părăsească temporar locuinţa şi să păstreze o distanţă minimă de 10 metri faţă de tatăl său. Mai mult, acesta şi-ar fi ameninţat, din nou, părinţii.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 19 aprilie, reţinutul să fie prezentat în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.