Datorita unei avarii aparute la conducta de alimentare cu apa DN 1200, in zona Paraul Iovului, SC APA CTTA SA ALBA anunta consumatorii ca, in data de 10.10.2018, incepand cu ora 07.30 se va intrerupe furnizarea apei potabile in urmatoarele localitati: Stremt, comunele Cricau, Ighiu, Galda, Mihalt (Obreja, Cistei), Bucerdea Granoasa, Craciunelu de Jos, Sincel, Sona, Valea Lunga,  Radesti, Miraslau, Unirea și Noslac iar orasul Ocna Mures va avea presiunea scazuta.

Durata intreruperii este estimată la aproximativ 10 ore iar clientii sunt sfătuiți sa isi asigure rezervele necesare de apa pentru aceasta perioada.

De asemenea, la reluarea furnizarii, pot aparea local depasiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiti sa se procedeze la purjarea apei (spalari locale), pana la incadrarea acesteia in parametrii de calitate, situatie in care utilizatorii trebuie sa foloseasca apa numai in scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar pot fi semnalate imediat Dispeceratului Alba Iulia la numarul de telefon: 0258 – 834501, în vederea intervenției.