Cu ocazia Zilei Naționale a României, doi ofițeri și trei subofițeri din cadrul Jandarmeriei Alba au fost avansați în grad înainte de expirarea stagiului minim.

Cei cinci care s-au evidențiat pentru rezultate foarte bune obţinute în activitatea profesională, iar de la 1 decembrie poartă cu mândrie noile grade sunt următorii:

  • Locotenent-colonel Tric Ioan
  • Locotenent-colonel Lorincz Adrian
  • Plutonier adjutant șef Petruța Nicolae
  • Plutonier adjutant șef Petridean Florin
  • Plutonier adjutant Horga Răzvan

Aceștia au dat dovadă în toti anii de activitate de profesionalism și dedicare, drept pentru care conducerea unității le mulțumește pentru munca și efortul depuse în vederea îndeplinii atribuțiilor de serviciu și le dorește mult succes în viitor.

Totodată, de la începutul lunii decembrie Inspectoratul de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba este mai bogat cu 5 tineri jandarmi.

Aceștia sunt absolvenți ai școlilor militare de subofițeri de jandarmi de la Drăgășani și Fălticeni și vor avea posibilitatea să pună în practică tot ceea ce au învățat de la cadrele didactice.

Pentru aceasta, în perioada următoare”bobocii” inspectoratului vor urma un program de pregătire pentru a aprofunda cunoștințele teoretice dobândite în școala militară, sub coordonarea unor tutorii profesionali, astfel încât să își îndeplinească viitoarele misiuni cu profesionalism și responsabilitate.