Patru persoane bănuite de săvârşirea mai multor furturi din supermarketuri, au identificate şi reţinute de poliţiştii din Alba Iulia. 

Aceștia au cauzat prin faptele lor un prejudiciu total de peste 6.000 de lei.

Pliţiştii au percheziţionat locuinţele celor patru și au recuperat o parte din bunurile sustrase.

„La data de 1 noiembrie 2018, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat doi bărbaţi de 23 şi 41 de ani şi două femei, de 22 şi 23 de ani, toţi din municipiul Sibiu, ca persoane bănuite de săvârşirea, în perioada iulie – octombrie 2018, a 4 infracţiuni de furt din supermarketuri situate în municipiul Alba Iulia.

În sarcina celor 4 s-a reţinut faptul că, profitând de neatenția agenţilor de pază ai magazinelor, ar fi sustras produse alimentare, de uz casnic şi electronice în valoare totală de 6.400 de lei.

Pentru obţinerea de probe, în cursul zilei de ieri, 1 noiembrie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu, au efectuat percheziţii la domiciliile celor 4 persoane bănuite de comiterea fururilor, ocazie cu care au găsit mai multe bunuri electronice şi de uz casnic ce s-au dovedit a fi sustrase din magazinele din Alba Iulia.

Faţă de cei 4 bănuiţi, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, 2 noiembrie 2018, să fie prezentaţi Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.” – se arată într-un comunicat remis de IPJ Alba.