Poliţiştii din Alba Iulia au identificat doi tineri din judeţele Vâlcea şi Dâmboviţa care sunt bănuiți că au furat, într-o singură zi, 6 televizoare din apartamente din Alba Iulia, pe care le-au închiriat în regim hotelier. Unul dintre tineri a fost reţinut.

Marți 02 aprilie 2019, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un tânăr de 19 ani, din comuna Popeşti, judeţul Vâlcea, care este bănuit de furtul a 6 televizoare din 3 apartamente din municipiul Alba Iulia.

Se pare că, la data de 24 martie 2019, tânărul, împreună cu un alt tânăr, de 25 de ani, din Târgoviște, judeţul Dâmboviţa, care în prezent se sustrage cercetărilor, ar fi închiriat, în regim hotelier, 3 apartamente de la 3 cetăţeni din Alba Iulia şi ar fi sustras din fiecare dintre apartamentele închiriate, câte două televizoare. Prejudiciul total a fost estimat la peste 5.000 de lei.

În cursul zilei de azi, tânărul reţinut va fi prezentat în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a celor doi şi pentru recuperarea prejudiciului.