Poliţiştii din Alba Iulia au identificat și reţinut doi tineri care sunt bănuiți de comiterea unui furt. Cei doi ar fi  sustras geanta unei femei, în timp ce se aflau pe o stradă, din municipiu.

 

La data de 18 iulie 2021, poliţiştii de investigații criminale din Alba Iulia, sprijiniți de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos și Poliției Orașului Cugir, au identificat și reținut, pentru 24 de ore, doi tineri, de 14 și 15 ani, amândoi din localitatea Galtiu, care sunt bănuiți de comiterea unui furt.

 

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, la data de 16 iulie 201, în jurul orei 17.20, în timp ce se aflau pe o stradă, din Alba Iulia, ar fi profitat de neatenția unei femei, de 62 de ani, din municipiu și i-ar fi sustras geanta, pe care o ținea sub braț, după care au fugit. Ulterior, după ce au sustras banii din geanta, respectiv suma de 50 de lei, au aruncat-o.

 

În cursul zilei de azi, 19 iulie, reținuții vor fi prezentați în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ala Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Sursa: Realitatea de Alba