Polițiștii din Sebeș au continuat cercetările privind doi bărbați, de 20 și 37 de ani, din municipiu, cercetați pentru furtul unui catalizator. 

 

În urma investigațiilor, a rezultat că cel în vârstă de 37 de ani este bănuit că, în noaptea de 17/18 mai 2021, împreună cu alți 3 bărbați, de 49, 37 și 36 de ani, din municipiul Sebeș respectiv Geoagiu, județul Hunedoara, ar fi sustras catalizatorul unui autoturism parcat pe raza localității Răhău. 

 

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat precum și pentru stabilirea întregii activități infracționale. 

 

La data de 13 februarie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au identificat doi bărbați, unul în vârstă de 20 de ani, iar celălalt de 37 de ani, ambii din municipiul Sebeș, care sunt bănuiți de săvârșirea unei infracțiuni de furt, sesizată poliției în luna mai a anului trecut. 

 

Se pare că, în noaptea de 05/06 mai 2021, cei doi ar fi demontat și sustras catalizatorul unui autoturism care era parcat pe o stradă din municipiu. 

Sursa: Realitatea de Alba