ALERTĂ alimentară: Noi produse RETRASE de la raft: PERICOL IMENS pentru sănătate!

Încă un lot de înghețată vândută în mai multe hipermaketuri a fost retras de la vânzare din cauza conținutului mare de oxid de etilenă, folosit ca virucid și bactericid. Substanța este prezentă într-un aditiv folosit la înghețată, potrivit ANSVSA.

Milka și Kit Kat sunt cele mai recente sortimente retrase de pe piață.  Se recomandă persoanelor care deţin produse din loturile descrise să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat.

Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

 

În ultima perioadă, mai multe tipuri de îngheţată au fost retrase de la vânzare din cauza conţinutului mare de oxid de etilenă. Hipermarketurile Carrefour, Auchan și Metro anunță retragerea propriilor sortimente de înghețată din același motiv. Recent, un desert vândut în acelaşi lanţ de magazine a fost retras de pe piaţa din România a mai multor loturi de îngheţată comercializată sub brandurile Bounty, Snickers şi Twix.

Lista completă de sortimente retrase de pe piață în urma verificărilor o găsiți aici

Sursa: Realitatea de Buzau

Articolul precedentAer tropical peste România. Valul de căldură se intensifică – temperaturile ating 41 de grade LA UMBRĂ – cod portocaliu. Urmează FURTUNI VIOLENTE
Articolul următorNoi tensiuni interne între liberali: începe bătălia pentru ALBA – Alegeri cu miză URIAȘĂ în lupta Cîțu-Orban din PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.