Aiudul ca soluție a unei investiții majore, în urma unui audit

Pentru amplasarea unei investiții majore în Municipiul Aiud, o mare companie cu activitate în domeniul logistic a desfășurat un audit.

Încă din primăvara acestui an am avut cunoștință despre faptul că o mare companie cu activitate în domeniul logistic a desfășurat o misiune de audit pentru amplasarea unei investiții majore în Municipiul Aiud.

Din prima zi de mandat echipa noastră a considerat că prezentarea în mediile de business a oportunităților de dezvoltare aiudene, este o obligație.

Tocmai de aceea au plecat scrisori de promovare înspre investitorii care au anunțat public că vor să se extindă, dar și către asociații de companii.

Este foarte clar că atunci când atuurile unei comunități se suprapun cu nevoile concrete ale unui investitor, lucrurile se întâmplă.

Cu luciditate și realism ne exprimăm încrederea că Aiudul va rămâne printre locațiile vizate de investiții.

Prezența Aiudului pe lista Curtici, Aiud, București, Constanța a unui învestitor, subliniază corespondența dintre criteriile prestabilite ale companiei și oportunitățile măsurate de experți la fața locului.

Așa cum am afirmat întotdeauna, executivul local rămâne deschis dialogului cu potențialii investitori.” – a declarat Iulia Adriana Oana Badea – primarul Municipiului Aiud.

Articolul precedentZiua Porților Deschise la Curtea de Apel din Alba Iulia
Articolul următorAmenzi în valoare de peste 29.000 lei, în urma unei acţiuni la Cugir

Comments are closed.