În dată de 11.06.2019, începând cu ora 21.00, se va efectua relocarea aductiunii de apă DN 1000 (FIR I), datorită lucrărilor la autostrada Sebeș – Turda (tronson I).

Furnizarea apei potabile se va întrerupe în zona industrială de pe șoseaua de centură a orașului Alba Iulia, între Podul peste Râul Mureș și Pârâul Iovului.

Vor fi afectați agenții economici alimentați din FIR I , aceștia fiind anunțați și prin notă telefonică.

„Din cauza lucrărilor deosebit de complexe estimăm durata întreruperii la cca. 40 de ore, iar la reluarea furnizării pot apărea local depășiri ale parametrului turbiditate, fiind nevoiți să procedăm la purjarea apei (spălări locale), până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate, situație în care rugăm clienții să folosească apă numai în scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon : 0258 – 834501, în vederea intervenției.

Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru disconfortul creat!” , au transmis reprezentanții societății SC APĂ CTTA SA ALBA .