Volei Alba Blaj

CSM Volei Alba Blaj va participa în perioada 12-14 octombrie la un turneu internațional în Polonia, unde va întâlni adversari puternici.

Eczacıbaşı Istanbul, Dresdner SC și KS DevelopRes Rzeszów, fosta adversară din ediția trecută a Ligii Campionilor fiind organizatoare turneului.

Turneul de la Rzeszów va reprezenta pentru voleibalistele pregătite de Darko Zakoč o repetiție importantă înaintea meciurilor cu VK UP Olomouc, programate pe 24 și 30 octombrie, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Iată și programul meciurilor turneului de la Rzeszów și orele de desfășurare ale acestora (ora trecută în paranteză fiind ora României):

Vineri, 12 octombrie

CSM VOLEI ALBA BLAJ – Eczacıbaşı Istanbul (ora 18.00);

Developres SkyRes Rzeszów – Dresdner SC (ora 20:00);

Sâmbătă, 13 octombrie

Dresdner SC – Eczacıbaşı Istanbul (ora 18:00);

Developres SkyRes Rzeszów vs CSM VOLEI ALBA BLAJ (ora 20:00);

Duminică, 14 octombrie

CSM VOLEI ALBA BLAJ – Dresdner SC (ora 14:00);

Developres SkyRes Rzeszów – Eczacıbaşı Istanbul (ora 16:00).

ABONAMENTE PENTRU SEZONUL 2018/2019!

Începând de luni, 24 septembrie, Clubul Sportiv Municipal Volei Alba Blaj pune în vânzare abonamentele pentru sezonul 2018/2019.

Preţul unui abonament rămâne 200 de lei!

Abonamentele pentru sezonul viitor se vor achiziţiona de la sediul Clubului Sportiv Municipal Volei Alba Blaj, situat în incinta Primăriei Municipiului Blaj, camera 16, de luni până vineri, între orele 08.00 şi 16.00.

Deţinătorii de abonamente din sezonul precedent au posibilitatea să rezerve acelaşi loc, dacă decid să le reînnoiască.

În funcţie de solicitări, abonamente se pot achiziţiona şi după începerea sezonului oficial, al cărui start este programat pe 27 octombrie.

Pentru cei care nu îşi vor achiziţiona abonamente, intrarea va continua să fie gratuită la meciurile de volei, oficiale sau amicale, dar, în acest caz, aceştia nu au garantat un loc în Sala „Timotei Cipariu”.

Ca şi în sezonul trecut, Clubul Sportiv Volei Alba Blaj va asigura transportul gratuit tuturor suporterilor care doresc să încurajeze echipa la meciurile de pe teren propriu din cupele europene, vicecampioana Europei urmând să-şi dispute partidele internaționale tot în Sala Transilvania din Sibiu.

Citește și: Programul Volei Alba Blaj în turul sezonului regulat al Diviziei A1

Volei Alba Blaj va debuta în noul sezon în Cehia