Apar noi detalii în cazul adolescentei de 17 ani care a murit în sala de fitness. Potrivit unor surse, Flavia ar fi purtat un costum cu stimulare electrică în timp ce făcea exerciții fizice. Cauza decesului pare să fie un stop cardio-respirator, dar o anchetă urmează să stabilească toate datele exacte. 

 

Flavia se afla la o sală de fitness din centrul orașului atunci când a început să se simtă rău. Martorii au chemat imediat ambulanța. Deși au resuscitat-o zeci de minute, medicii de pe ambulanță sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tinerei.

Potrivit unor surse, aceasta ar fi purtat un costum cu stimulare electrică în timp ce făcea exerciții fizice. După o perioadă de timp a început să acuze din senin stări de rău.

Flavia era elevă în clasa a XI-a la Liceul Militar din Alba Iulia. Tânăra visa să se înroleze în armată și se antrena intens pentru probele fizice. De asemenea, adolescenta făcea și voluntariat la Crucea Roșie Alba.

O anchetă a fost demarată, iar poliția a deschis un dosar pentru ucidere din culpă.

 

„La examinarea sumarului nu au fost găsite urme de violență, a fost dusă la necropsie pentru a stabili cauza morții”, a precizat Luminița Prodan, purtător de cuvânt IPJ Alba.

O autopsie va stabili din ce cauze exacte a decedat tânăra. 

Sursa: Realitatea de Alba