Administratorul unei societăţi comerciale din Sebeş, a fost reţinut de câtre poliţiştii specializaţi în combaterea infracţiunilor de natură economico – financiară. 

Acesta ar fi delapidat, din conturile firmei, aproape 1.000.000 de lei.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au luat măsura reţinerii la data de 25.10.2018, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 34 de ani, din municipiul Sebeş, administrator al unei societăţi comerciale specializată în transportul de mărfuri, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de delapidare.

În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în perioada 01.01.2017 – 12.03.2018, ar fi retras, din contul bancar al societății, suma de 926.549 lei, pe care ar fi folosit-o în interes personal.

În vederea obţinerii de probe, ieri, 25 octombrie, poliţiştii au percheziţionat locuinţa bărbatului de unde au ridicat înscrisuri ce vor fi folosite la probarea activităţii sale infracționale.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 26 octombrie, reţinutul să fie prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.