Un tânăr care a condus un autoturism fără a poseda permis de conducere şi a provocat un accident în urma căruia a suferit leziuni corporale, este cercetat penal de polițiștii din Aiud.

Acesta a părăsit locul producerii accidentului, fără a anunţa poliţia.

La data de 29 octombrie 2018, poliţiştii rutieri din Aiud au efectuat verificări în legătură cu modul de producere a unui eveniment rutier ce a avut loc în noaptea de 27/28 octombrie 2018, pe HJ 107 I, în afara municipiului Aiud.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat că un tânăr de 18 ani, din Aiud, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Râmeţ – Aiud, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu un capăt de pod.

După producerea accidentului, tânărul a plecat acasă, fără să anunţe accidentul, cu toate că în urma acestuia a suferit leziuni la un picior.

Pe numele său, poliţiştii au întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului.