Două persoane au fost rănite și au ajuns la spital, în urma unui accident rutier petrecut miercuri seara, pe DN1 E60, în localitatea Mărtinești, unde un autoturism s-a răsturnat. 

 

Potrivit ISU Cluj, pompierii din cadrul Detașamentului Turdaau intervenit miercuri seara la un accident rutier petrecut în localitatea Mărtinești. În accident a fost implicat un autoturism, care s-a răsturnat. Conform primelor informații, înăuntru se afla o persoană încarcerată, dar care era conștientă și cooperantă. P

„În urma acestui accident rutier au fost transportate la spital două persoane, conștiente și cooperante. Un bărbat de 52 de ani a fost extras din mașină de către pompieri, care au folosit echipamentele din dotarea autospecialei pentru a nu-i agrava leziunile. De asemenea, la spital a fost transportată și o femeie de 49 de ani”, a tranmis ISU Cluj.

Polițiștii au intervenit și ei la locul accidentului.

„Un conducător auto, în vârstă de 51 de ani, care se deplasa în direcția municipiului Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul părăsind ulterior partea carosabilă.

Bărbatul, împreună cu o femeie de aceeași vârstă, pasageră în autoturism, ambii din județul Alba au fost transportați la spital.

Sursa: Realitatea de Cluj