Sâmbătă a avut loc un accident pe DN67C, la km 141 +200 m, la intersecția cu Colonia Petrești. În accident au fost implicate două autoturisme. În urma impactului au rezultat 5 victime din care două au fost transportate la spital, iar celelalte trei cu leziuni ușoare au refuzat transportul la spital.

În timp ce conducea un autoturism, în direcția Sebes – Sebesel, un tânăr de 27 de ani, din comuna Săsciori, nu a păstrat o distanță suficientă față de un autoturism a cărui conducător intenționa sa vireze la stânga, intrând în coliziune cu acesta.

Șoferul care a provocat accidentul, un pasager din autoturismul său și un pasager din celălalt autoturism au suferit leziuni corporale în urma accidentului.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, pentru tânărul de 27 de ani, vinovat de producerea accidentului a rezultat valoarea de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

sursa foto: ISU Alba