Un echipaj SMURD a intervenit de urgență la un accident rutier la ieșire din localitatea Târnava. 

În accident au fost implicate 3 autovehicule și 5 persoane. 
Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unui tânăr în vârstă de 23 de ani care va fi transportat la CPU Mediaș cu traumatism lombar și escoriații la nivelul membrilor superioare. 

Polițiștii rutieri intervin la un accident de circulație produs pe DN 14, km. 48+100m, la ieșire din localitatea Târnava spre Copșa Mică.

Este vorba despre o coliziune între trei autoturisme, unul dintre acestea răsturnându-se în afara părții carosabile. O persoană primește îngrijiri medicale și va fi transportată la spital.

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Traficul este blocat total.

UPDATE

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaș, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din jud. Alba, a pierdut controlul direcției de deplasare, a pătruns pe contrasens, apoi a intrat în coliziune succesiv cu două autoturisme conduse din sens opus, primul de către un sibian în vârstă de 54 de ani, al doilea de către o sibiancă în vârstă de 23 de ani.
În urma impactului, autoturismul condus de către sibianul în vârstă de 54 de ani s-a răsturnat în afara drumului.

Coliziunea a dus la rănirea ușoară a pasagerului din autoturismul răsturnat, un tânăr în vârstă de 23 de ani, tot din Sibiu.

Traficul se desfășoară alternativ.