A părăsit de două ori casa, deși era în arest la domiciliu. Acum, presupusul violator este după gratii

La data de 22 martie 2021, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au pus în executare un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, emis de Judecătoria Alba Iulia, care îl privește pe un tânăr de 18 ani, din Alba Iulia.

 

Polițiștii Biroului Supravegheri Judiciare au constatat că, în zilele de 15 și 16 martie 2021, tânărul ar fi părăsit, fără permisiune, imobilul în care era obligat să rămână, ca urmare a faptului că instanța de judecată a dispus, față de el, măsura preventivă a arestului la domiciliu, fiind cercetat pentru tentativă de viol.  

 

Ulterior, polițiștii au informat Judecătoria Alba Iulia despre încălcarea cu rea credință a obligației, iar Judecătoria Alba Iulia a dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive pe o durată de 30 de zile, emițând pe numele acestuia mandat de arestare preventivă.

 

Arestatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentBilanț coronavirus 23 martie: 6.149 de cazuri noi și 174 de decese
Articolul următorDouă femei din Sibiu au furat ciocolată dintr-un magazin din Sebeș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.