A furat un telefon, și a avut ghinion

În data de 11.12.2018, în jurul orelor 14.40, patrula de jandarmi aflată în serviciu, a fost dirijată de către dispecerul IJJ Alba, în urma unui apel telefonic primit de la doi angajaţi ai I.J.J. Alba, aflați în timpul liber, să se deplaseze în cartierul Ampoi 1, la magazinul Penny Market, deoarece aceştia au observat o persoană care corespundea semnalmentelor unui presupus autor al unei infracţiuni de înşelăciune comisă în data de 11.12.2018.

Având în vedere cele sesizate, patrula de jandarmi s-a deplasat de urgenţă la adresa menţionată mai sus şi a identificat împreună cu cei doi subofiţeri din cadrul I.J.J. Alba pe numitul B.I.E. de 33 de ani, din Botoșani, care a declarat verbal că nu ştie nimic despre faptul că numita B.G., din Alba Iulia, ar fi fost înșelată și deposedată de suma de 2750 de lei.

În urma verificărilor și a confruntării persoanei în cauză cu angajații supermarket-ului, acesta a recunoscut că în cursul săptămânii trecute ar fi sustras un telefon mobil, marca Huawei din incinta magazinului Penny, din cartierul Ampoi 1, fiind recunoscut şi de către un angajat al magazinului mai sus-menţionat.

Persoana în cauză a fost condusă la sediu Poliţiei mun. Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor de către lucrătorii B.I.C.

Articolul precedentA început sezonul de schi! Vezi care este starea pârtiilor
Articolul următorAmenzi în valoare de peste 21.000 de lei în urma unei acțiuni în Aiud

Comments are closed.