A furat bunuri în valoare de 15.000 lei dintr-o casă din Pianu

Un tânăr a fost identificat de poliţiştii din Sebeş ca persoană bănuită de săvârşirea unui furt de bani și bunuri dintr-o locuinţa din localitatea Pianu. Faptă a fost reclamată poliţiei în data de 07 februarie 2019.

La data de 13 februarie 2019, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş l-au identificat pe un tânăr de 21 de ani, din localitatea Pianu, ca persoană bănuită de săvârşirea unui furt în legătură cu care poliţiştii au fost sesizaţi în 07 februarie 2019.

Potrivit IPJ Alba acesta ar fi pătruns, prin forţarea uşii de la intrare, în locuinţa persoanei vătămate, un bărbat de 28 de ani din Pianu, şi ar fi sustras suma de 3500 lei, 1500 euro, patru inele și un lănțișor de aur dintr-o geantă aflată într-un dulap.

Faţă de tânăr poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioada de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 14 februarie 2019 sa fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurilor legale.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, precum şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale şi recuperarea prejudiciului cauzat.

Articolul precedentTânăr bătut într-o staţie de autobuz din Alba Iulia
Articolul următorPatronul unei firme din Aiud este cercetat pentru depozitare necorespunzătoare

Comments are closed.