Un bărbat din Meşcreac a fost reţinut de Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud. Acesta este cercetat pentru lovire sau alte violenţe.

Bărbatul l-ar fi agresat pe un consătean după ce ar fi avut discuţii legate de un teren, În după amiaza zilei de sâmbătă, 3 noiembrie.

„La data de 04.11.2018, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 49 de ani, din Meşcreac, comuna Rădeşti, care este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violenţe.

În sarcina bărbatului s-a reţinut faptul că, la data de 3 noiembrie 2018, în jurul orei 18.00, s-ar fi deplasat la o stână din localitatea Meșcreac unde, pe fondul unor discuţii în contradictoriu legate de un teren de păşunat, avute cu proprietarul stânei, un bărbat de 69 de ani, din aceeaşi localitate, l-ar fi agresat, provocându-i leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 22-24 de zile de îngrijiri medicale, potrivit concluziilor medico legale formulate în cauză.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 5 noiembrie, persoana reţinută să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.” – se arată într-un comunicat al IPJ Alba.