Seria acțiunilor cu efective suplimentare, organizate de polițiștii din Blaj, a continuat. În ultimele două zile, au fost constatate, în flagrant, 3 infracțiuni și aplicate 99 de sancțiuni contravenționale.

În zilele de 11 și 12 septembrie 2019, Poliţia Municipiului Blaj au organizat o acţiune cu efective suplimentare, în municipiul Blaj şi în localităţile rurale arondate acestuia.

Cu această ocazie au fost legitimate 125 de persoane şi au fost controlate 92 de autovehicule.

Poliţiştii au constatat 3 infracţiuni, toate în flagrant delict și au aplicat 99 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 32.165 lei, din care 6 la Legea 61/1991 privind liniştea şi ordinea publică, 80 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, iar restul la alte acte normative.

Au fost reţinute 4 permise de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.

La data de 12 septembrie 2019, în jurul orei 19,30, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală din Jidvei, în timp ce acționau împreună cu polițiștii rutieri din Blaj, pe raza localității Lunca Târnavei, l-au depistat pe un bărbat de 42 de ani, din comuna Șona, în timp ce conducea un autoturism fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

În aceeași zi, polițiștii Secții 6 Poliție Rurală Jidvei l-au depistat pe un tânăr de 19 ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Veseuș, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.