54.000 de români nu și-au primit încă banii de la Blue Air pentru cursele neefectuate. Anca Alexandrescu: Văd că nici DNA, nici nimeni nu vine să îi întrebe nimic

Șirul de dezvăluiri incendiare legate scandalul în care este implicată compania Blue Air continuă, în condițiile în care există români care nu și-au primit nici până acum banii pentru zborurile anulate, iar situația financiară a operatorului de zbor este una extrem de delicată.

„54 de mii de romani sunt inca cu bilete platite si zborurile neefectuate. Vad ca nici DNA, nici nimeni nu vine sa ii intrebe nimic. Adica cum? Tu ai spalat putina si acum…”, a subliniat jurnalista Anca Alexandrescu, în ediția de miercuri seara a emisiunii „Culisele Statului Paralel” 

„Aparatului de stat, indivizii care se afla in aparatul de stat, pusi politic, ii pasa? Ca dl Grindeanu „nu are nicio vina”. Sunt niste cetateni care si-au luat biletele pe barba lor, cred ca asa gandesc aparatnicii astia.

Cand statul roman a executat Blue Air, Blue Air era deja executat pentru o datorie de 10.000 de euro. Se afla in incapaciatte de plata”, a spus Andrei Badin. 

„Statul se afla intr-o gaura kakistocrație (acel regim in care doar prostii conduc -n.r.). O sa vedeti genul asta de accidente in admin romaneasca in fiecare zi. Sunt dovezi ale incompetentei crase ale clasei politice”, a spus Liviu Mihaiu. 

„Cele 33 de miliarde de lei pe acre le putem recupera de la Austria. Cate spitale s-ar fi putut face din banii astia? Din cauza acelorasi incompetenti, OMV scapa printre ochiurile plasei si nu isi plateste redeventele catre statul roman”, a aratat Badin.

Articolul precedentRomânia câștigă în instanță în fața Comisiei Europene – Ce se întâmplă cu cei peste 18 milioane de euro plătiți – Anunțul MAE
Articolul următor8 plante care întăresc rezistența la viruși. Include-le în meniul zilnic și vei avea parte de un boost de sănătate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.