471 de șoferi grăbiți au fost depistați de polițiști. 48 dintre ei au rămas pietoni

La sfârșitul săptămânii trecute, poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au depistat 471 de conducători auto care nu au respectat regimul legal de viteză. Alţi 421 au fost amendaţi pentru încălcarea altor norme de circulaţie, iar 48 au rămas fără permise de conducere.

 

În perioada 5 – 7 februarie 2021, poliţiştii Serviciului Rutier Alba au desfăşurat, pe raza întregului județ, o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere datorate excesului de viteză sau conducerii sub influența alcoolului.

 

În cele 3 zile, au fost depistați 471 de conducători auto care au circulat cu viteză peste limita legală și 11 care au urcat la volan după ce au consumat alcool.

 

Alți 410 conducători auto au fost amendaţi pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

 

Au fost reţinute 48 de permise de conducere, din care 17 pentru depășirea limitei de viteză cu peste 50 de kilometri/oră și 11 pentru alcool, au fost retrase 16 certificate de înmatriculare și au fost constatate 8 infracțiuni, toate la regimul circulației rutiere.

 

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 129.340 lei.

 

La acțiune, polițiștii rutieri au fost sprijiniți de polițiștii de ordine publică și au fost folosite 13 aparate radar.

Sursa: Realitatea de Alba

Articolul precedentBilanț coronavirus: 1.319 de cazuri noi și 80 de decese. Vezi situația pe fiecare județ
Articolul următorDe beat ce era a căzut cu mașina în râu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.