35 de voluntari din Colegiul Naţional Militar ,,Mihai Viteazul” vor alerga, duminică, 21 octombrie 2018, între orele 11:00-12:30, alături de purtătorii “Ştafetei Veteranilor”, pe traseul Colegiul Militar – Cetatea Alba Carolina, în semn de preţuire şi respect pentru pentru toţi veteranii României.

Mişcarea este şi va rămâne mereu alegerea cea mai bună în depăşirea tuturor încercărilor, a solicitărilor şi un mijloc de a le învinge.

Cu acelaşi entuziasm şi atitudine de adevăraţi camarzi, elevii colegiului militar albaiulian, s-au implicat, şi în acest an, în acţiuni şi manifestări dedicate Zilei Armatei României.

Ştafeta Veteranilor se desfăşoară în perioada 08-25 octombrie 2018 şi presupune purtarea unei ştafete, reprezentată de către o culoare a drapelului tricolor, pe trei trasee simbolice (albastru, galben și roșu).

Alergătorii însoțiți de bicicliști pleacă din Tulcea, Giurgiu şi Timișoara, și se întâlnesc pe 25 octombrie la Carei, ultima localitate eliberată în cel de-al Doilea Război Mondial.